Monday, October 23, 2017

Kuvitukset | Graafinen suunnittelu | Karikatyyripiirtäjä

Kuvitus

Piirros kuvitus on nykyään huomioarvoltaan huikeasti tehokkaampi kuin valokuva. Piirretty tapahtuma-logo tai -tunnus jää myös paremmin mieleen ja kuvitus voi jo yhdellä vilkaisulla kertoa mikä tapahtuma tai palvelu on kyseessä. Piirros toimii hyvin niin lehtijuttujenesitteiden kuin mobiilipelien tai tietokonepelien kuvituksenaTilaustyönä tehty kuvitus tekee graafisesta ilmeestä yksilöllisen, jota ei voi niin helposti jäljitellä eikä se varsinkaan sotkeudu muihin.

Tilaustyönä tehty kuvitus on vaihtoehto silloin, kun et halua käyttää valmiita kuvapankkien bulkkikuvia. Ne ovat edullisia, mutta riski törmätä samaan kuvitukseen toisessa yhteydessä on melkoinen. Ja murphyn lain mukaisesti se sama kuva on varmasti juuri samalla hetkellä kilpailijan käytössä. Omaan käyttöön tilattuun piirrettyyn kuvitukseen saat myös personoitua yrityksen tai tapahtuman yksityiskohtia, jolloin sekoittumisen vaara on entistäkin pienempi.

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu sekä logojen ja tunnusten suunnittelu ovat merkittävänä osana palveluani. Tunnukseen voidaan käyttää piirroskuvaa, mutta se ei tietenkään ole mikään ehdottomuus, myös muunlaiset symbolit onnistuvat. Yritysten logoissa kannattaa pitäytyä symboliikassa ja yksikertaisissa elementeissä, mutta varsinkin tapahtumien tunnukset jäävät selvästi paremmin ihmisten mielee, jos niissä käytetään piirroskuvaa. Piirros kuvituksen tyylillä voi myös ottaa kantaa itse tapahtuman luonteeseen.

Tarvitsetko kuvitusta mainokseen, pelin grafiikkaan, nettisivuille tai vaikkapa vaalikampanjaan? Vai haluaisitko uuden logon tai raikkaat nettisivut yrityksellesi? Käy katsomassa työnäytteitä kotisivuiltani:


No comments: